Разпрата избухнала заради комарджийски задължения, които жертвата имал към Албен 

...
Разпрата избухнала заради комарджийски задължения, които жертвата имал към Албен 
Коментари Харесай

Албен изпил шише уиски, скарал се с авера си заради пари и несъзнателно го намушкал с джобно ножче

Разпрата избухнала поради комарджийски отговорности, които жертвата имал към Албен 

, който наръга съдбовно авера си в региона на сърцето в Слънчев бряг на 28.09.2022 година, изпил близо едно шише уиски преди да се скарат. Резултатите от кръвната проба към момента не са излезли, само че по думите на бранителя му юрист Георги Георгиев, Албен е работил под въздействието на солидно количество алкохол – сред 1,8 и 2,5 промила.

Както Флагман.бг писа, трагедията се е разиграла към 20.30 часа в сряда, в региона на уличка, ситуирана зад ресторант „ Джани ” и постройките „ Палм Резиденс ” и „ Кристал ” в курорта Слънчев бряг ( ).

„ 60-годишният мъж, който е умрял, му е дължал известна сума пари. Те са били другари, само че Албен е очаквал в тъкмо избран период да му ги върне. Наръгал го е с елементарен нож, не е осъзнавал какво прави и е бил в миг на дезориентация, защото е бил пийнал. След случая, по данни на обвинения, са седнали на един тротоар и малко по-късно 60-годишният мъж е паднал на земята и е умрял. Албен съжалява за действието си, било е в миг на мощно неспокойствие и е бил предизвикан от жертвата. Той е желал единствено да го сплаши, само че намушкването е било съдбовно, въпреки че единствено веднъж го е наръгал. Това е един безусловно битов спор с драматичен край “, сподели пред кореспондент на Флагман.бг служебният юрист на подсъдимия – Георги Георгиев.

В правосъдната зала стана ясно още, че 49-годишният мъж, който е родом от Варна, само че живее в Българово, работи като строител. Той не е престъпно проявен.

Съдебният състав попита Албен Юлианов дали има ли още нещо, което желае да опише по случая и каква мярка за неотклонение чака. За закононарушението, за което е упрекнат, законът планува наказване „ Лишаване от независимост ” от 10 до двадесет години. В този миг 49-годишният мъж отсече: „ К’вот решите “.

Окръжният арбитър Съдия Красимира Донева дефинира взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и остави Албен в ареста.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР